Tavşanlı Pasta:
Malzemeler:
2 paket pasta keki
2 paket pasta kreması
3 adet muz
1 kutu süt
üzeri için:
şekerlemeler
çikolata sosu
Hazırlanışı:
Pasta kekinin birincisinin iç taraflarını sütle ıslatalım. Arasına kremayı iyice yayın. Halka şeklinde kestiğimiz muzları kremanın üzerine dizin. Diğer katını üzerine kapatın, aynı şekilde kremayla kaplayın. Kulak ve papyon biçiminde kestiğiniz pandispanyaları yerleştirin. Pandispanyalardan birini iki kenarından kulak olacak biçimde kesin. Kesilen pandispanyanın ortası papyon şeklini alacaktır. Bunlarında ilk katını kremayla kaplayıp muzları yerleştirin. Tavşan pastanın papyonunu şekerlemelerle ve çikolata sosu ile papyon şekli verin. Tavşanın yüzünü istediğiniz gibi yapın. Buzdolabında birkaç saat bekletip servis yapalım. Afiyet olsun…