Çikolatalı Krokanlı Pasta

Çikolatalı Krokanlı Pasta:

Malzemeler:
1 adet hazır kakaolu pasta keki
1 paket kakaolu pasta kreması
1 poşetten hazırlanmış krem şanti
1 su bardağı kıyılmış fındık
1 su bardağı şeker
200 gram kakaolu yaz helvası

Hazırlanışı:
Kekin   bir parçasını  servis tabağına koyun. 1 su bardağı ılık suda, 1 çorba kaşığı granül kahve ve 1 çorba kaşığı toz şekeri karıştırın. Keki bu kahveli suyla ıslatın. Helvayı 2 kaşık kahveli suyla ezin, kekin   üzerine yarısını yayın. Üzerine krem şanti koyun. Üzerindeki tarife göre hazırlanmış pasta kremasının yarısını sürün. Kekin ikinci parçasını da kahveli suyla ıslatın ve üzerine kapatın. Kalan helvalı karışımı pastanın üzerine sürün, onun üstüne kalan pasta kremasını yayın. Zerine arzuya göre krem şanti, krokan, fıstık ve parça çikolata ile süsleyerek servis yapın.  Krokan :  1 su bardağı tozşekeri tavada esmerleşinceye kadar soteleyin. 1 çorba kaşığı su koyun. Temiz bir mermere dökün. Donunca parça parça kırın. Afiyet olsun…